

Boon dergisi için Art Nouveau afişi
Johann Georg van Caspel'in çiçekli saçlı bir kadını illüstrasyonlu bir dergi okurken resmettiği Art Nouveau tarzı vintage afişi Affiche voor Boons Geïllustreerd Magazijn. Fildişi ve bej tonlardaki bu tablo; salon ve çalışma odası için uygundur.
Eserin hikâyesi
Van Caspel bu afişi 1899–1909 yılları arasında, Amsterdamlı yayıncı Nicolaas Jan Boon'un dergisi için tasarladı; renkli taş baskı (litografi) tekniğiyle Amsterdam'daki Senefelder baskı atölyesinde basıldı. Afişteki kadın, okuduğu derginin kapağında da görünür. Arkasındaki kanatlı kum saatinin yanında 'de tijd vliegt om' (zaman uçup gidiyor) yazar. Afişin bir örneği Amsterdam'daki Rijksmuseum koleksiyonundadır.
Duvarınıza göre ölçü
Çerçeve seçerseniz tablonun dış ölçüsü en ve boyda 6 cm büyür (ör. 100 × 150 cm → 106 × 156 cm).
Nereye uygun
Birlikte asılabilir
%100 pamuklu, dokulu kanvas kumaş üzerine profesyonel Epson geniş format baskı teknolojisiyle basılır; renkler canlı, detaylar nettir. Kanvas, 3 × 4 cm fırınlanmış ahşap şaseye gerilir ve tırtıklı askı aparatı ile beton çivisiyle birlikte, duvara asılmaya hazır şekilde ücretsiz kargoyla gönderilir.
Ürün Özellikleri


Kanvas tablo özellikleri
İncele
Paketleme özellikleri
İnceleÜcretsiz Kargo
Tüm siparişlerde
Taksitli ödeme
Banka havalesi veya kredi kartı ile ödeme. Peşin fiyatına vade farksız 3 taksit, ayrıca 6 veya 12 taksit.
Memnuniyet Garantisi
14 gün iade · 30 gün değişim




